Loading...

macOS Sequoia: Revoluce v produktivitě a inteligenci Macu

21.06.2024 13:38

Inovace v umělé inteligenci, hraní a produktivitě pro revoluční zážitek z Macu

macOS Sequoia expands Continuity features with iPhone Mirroring, adds new productivity and video conferencing tools, and offers a more immersive gaming experience with an amazing lineup of titles.

Společnost Apple nedávno představila svou nejnovější aktualizaci operačního systému - macOS Sequoia. Tato verze přináší zásadní inovace a funkce, které posouvají produktivitu a inteligenci zařízení Mac na zcela novou úroveň. V následujícím článku se podrobně podíváme na klíčové novinky, které macOS Sequoia přináší, včetně integrace pokročilé umělé inteligence, vylepšení prohlížeče Safari, nových herních zážitků a mnoho dalšího.

Nové funkce macOS Sequoia

Zrcadlení iPhonu na Macu

macOS Sequoia zavádí revoluční funkci zrcadlení iPhonu, která umožňuje uživatelům ovládat svůj iPhone přímo z Macu. Tato funkce rozšiřuje možnosti Kontinuity, což uživatelům umožňuje plynuleji pracovat mezi zařízeními bez nutnosti přepínání zařízení. Interakce s iPhone může probíhat pomocí klávesnice, trackpadu nebo myši, což přináší nový rozměr pohodlí a efektivity.

V macOS Sequoia je Continuity ještě kouzelnější díky funkci iPhone Mirroring, která uživatelům umožňuje bezdrátově používat iPhone přímo z Macu.

Zásadní aktualizace Safari

Prohlížeč Safari dostává významnou aktualizaci s novou funkcí Highlights, která poskytuje užitečná shrnutí webových stránek. Tato funkce je ideální pro uživatele, kteří potřebují rychle získat klíčové informace bez nutnosti pročítání celého obsahu. Další novinkou je přepracovaná Čtečka, která nyní nabízí ještě lepší způsob, jak si užít čtení online bez rušivých elementů.

Když Safari na stránce rozpozná video, prohlížeč ho umístí do popředí a zároveň uživatelům poskytne plný přístup k ovládacím prvkům přehrávání v systému, včetně funkce Picture in Picture.

Herní inovace

Pro milovníky her přináší macOS Sequoia řadu vylepšení, včetně nových titulů jako Assassin's Creed Shadows a Frostpunk 2. Díky novým technologiím, jako je personalizovaný prostorový zvuk a MetalFX Upscaling, je hraní na Macu poutavější a graficky výraznější než kdy dříve.

Apple Intelligence

Jednou z největších novinek je Apple Intelligence, systém umělé inteligence, který je plně integrován do macOS Sequoia. Apple Intelligence nabízí personalizované AI nástroje, které umožňují uživatelům zefektivnit psaní textu, organizovat data a dokonce komunikovat přirozenější a osobnější formou s digitálním asistentem Siri.

Uživatelé si mohou vybrat krásné vestavěné pozadí a špičková technologie segmentace společnosti Apple jim pomůže vypadat co nejlépe.

Další vylepšení

macOS Sequoia také přináší vylepšení pro videokonference, novou aplikaci Hesla pro bezpečnější správu přístupových údajů, a vylepšené nástroje pro organizaci oken a desktopové prostředí, což uživatelům usnadňuje multitasking a zvyšuje produktivitu.

Dostupnost

Vývojářská beta verze macOS Sequoia je již dostupná pro členy Apple Developer Programu, s veřejnou betaverzí plánovanou na červenec a finální vydání na podzim tohoto roku. Aktualizace bude dostupná jako bezplatná pro všechna kompatibilní zařízení.

Závěr

macOS Sequoia s sebou přináší vzrušující novinky, které obohatí zážitek každého uživatele Macu. Ať už jde o vylepšení produktivity, hraní her, nebo každodenní práci s prohlížečem, macOS Sequoia slibuje, že posune hranice toho, co Mac dokáže. Držte se s námi, protože budeme pokračovat v poskytování nejnovějších informací a návodů souvisejících s tímto vzrušujícím novým vydáním od Applu.