Loading...

Nové zážitky pro Apple Vision Pro na Apple Arcade

27.06.2024 11:37

Apple uvádí nové prostorové zážitky pro Apple Vision Pro na Apple Arcade: Závodní i stavební hry jako nikdy předtím

Skvělá hra Warped Kart Racers od Lively and Electric Square (©2024 20th Television).

Apple oznámil uvedení nových prostorových zážitků pro svou herní platformu Apple Arcade na zařízení Apple Vision Pro. Populární hry Warped Kart Racers a Cityscapes: Sim Builder se nyní mohou pochlubit rozšířenými herními možnostmi, které hráčům umožňují interagovat s digitálním obsahem v reálném světě.

Warped Kart Racers přináší nový rozměr závodění

Apple Arcade hráči, kteří vlastní Apple Vision Pro, mohou od dnešního dne vstoupit do nového rozměru v zábavné závodní hře Warped Kart Racers. Tato hra, která zahrnuje oblíbené postavy z animovaných seriálů jako American Dad!, Family Guy, King of the Hill a Solar Opposites, umožňuje hráčům ovládat vozidlo pomocí rukou, driftovat a házet předměty, jako by řídili skutečný motokár. Hra podporuje jak single-player, tak multiplayer režimy, což poskytuje širokou škálu zábavy.

Cityscapes: Sim Builder přichází do obývacího pokoje

Od 3. července si hráči mohou užít hru Cityscapes: Sim Builder přímo ve svém obývacím pokoji. Tato hra, oceněná jako Apple Arcade Game of the Year a finalista Apple Design Award, rozšiřuje své herní možnosti o pohled z ptačí perspektivy. Hráči budou moci pomocí rukou stavět silnice, budovat čtvrti a spravovat město jako starosta, činit rozhodnutí, která ovlivní zdraví a štěstí občanů.

Široká nabídka prostorových titulů na Apple Arcade

Tyto hry se připojují k více než tuctu dalších prostorových titulů na Apple Arcade, včetně her jako Game Room, WHAT THE GOLF?, Super Fruit Ninja a nedávno vydaných titulů jako Where Cards Fall, Crossy Road Castle a Solitaire Stories. Hráči mohou také ponořit do svých oblíbených her, které jsou navrženy pro iPhone a iPad, s více než 250 tituly dostupnými nyní na úžasném displeji Apple Vision Pro, bez reklam a nákupů v aplikaci.

Nové aktualizace pro oblíbené prostorové hry

Spolu s červnovými vydáními pro Apple Vision Pro služba dnes představila nové obsahové aktualizace pro oblíbené prostorové hry na Apple Arcade, včetně:

  • Gibbon: Beyond the Trees: Hráči se vydávají na krásné a dojemné dobrodružství, když se rodina gibbonů ocitne ztracená v nebezpečném světě. Aktualizace přidává herní mód Liberation, podporu herního ovladače a denní běhy pro soutěžení s přáteli na Game Center žebříčcích.

Hra Gibbon: Beyond the Trees by Broken Rules.

  • Bloons TD 6+: Populární tower defense hra přidává nového hrdinu, Rosalii, vybavenou lasery, granáty a jetpackem. Hráči mohou také pomoci Dr. Monkeymu v novém questu a v novém eventu nazvaném Boss Rush čelit několika bossům na sérii ostrovů, což nabízí velké odměny pro hráče.

Hra Bloons TD 6+ od Ninja Kiwi.

Cenová dostupnost a plány předplatného

Apple Arcade je dostupná za 169 Kč (6,99 USD) měsíčně s jedním měsícem bezplatné zkušební verze. Zákazníci, kteří si zakoupí nový iPhone, iPad, Mac nebo Apple TV, získají tři měsíce Apple Arcade zdarma. Apple Arcade je také součástí měsíčních plánů Apple One: Individual (499 Kč / 19,95 USD), Family (689 Kč / 25,95 USD) a Premier (999 Kč / 37,95 USD), s jedním měsícem bezplatné zkušební verze.

Předplatné Apple Arcade poskytuje rodině až šesti osob neomezený přístup ke všem hrám v katalogu. Dostupnost pro více než 200 titulů na různých zařízeních se liší podle hardwaru a softwarové kompatibility. Některý obsah nemusí být dostupný ve všech oblastech.

Tato nabídka je k dispozici pouze pro nové předplatitele. Jedno předplatné pokrývá jednu skupinu Family Sharing. Nabídka je platná tři měsíce po aktivaci způsobilého zařízení. Plán se automaticky obnovuje, dokud není zrušen. Platí omezení a další podmínky.