Loading...

První prodejna Apple v Malajsii: The Exchange TRX v Kuala Lumpur

27.06.2024 11:53

První maloobchodní pobočka společnosti Apple v Malajsii nabídne kompletní řadu produktů a služeb, bezkonkurenční podporu více než 160 členů týmu a setkání s místními tvůrci.

Apple The Exchange TRX, první obchod Apple v Malajsii, se otevírá tuto sobotu 22. června v Kuala Lumpuru.

Apple otevřel svou první maloobchodní prodejnu v Malajsii, nacházející se v novém centrálním obchodním distriktu Tun Razak Exchange (TRX) v srdci Kuala Lumpur. Apple The Exchange TRX bude inspirativním prostorem, kde zákazníci mohou objevit a zakoupit inovativní produkty Apple, získat vynikající služby a naučit se maximálně využívat své zařízení prostřednictvím programů Today at Apple.

Oslavy otevření s Today at Apple: “Jom Discover”

Zákazníci se během slavnostního otevření obchodu shromáždili, aby sledovali De Fam.

Na oslavu otevření mohou zákazníci až do 6. července 2024 účastnit speciální série Today at Apple s názvem “Jom Discover”. Program zahrnuje:

  • Fotografování s iPhonem se smashpop: Zachyťte úžasné fotografie na svém iPhonu s pomocí známého fotografa smashpop.
  • Živý výkon od De Fam: Užijte si živé vystoupení populární malajsijské hudební skupiny De Fam.
  • Kreslení nápadů na iPadu s Iman Azman: Objevte, jak skicovat a tvořit na iPadu pod vedením talentované ilustrátorky Iman Azman.
  • Tvorba na Macu s Adamem Lobem: Naučte se vytvářet a upravovat obsah na Macu s odborníkem Adamem Lobem.
  • Pohyb s Nanou Mohd: Připojte se k Naně Mohd a zjistěte, jak se aktivně pohybovat a cvičit.

Prostor a služby Apple The Exchange TRX

Nový obchod se nachází v nové obchodní čtvrti Tun Razak Exchange (TRX) v Kuala Lumpuru a nabídne kouzlo společnosti Apple v zemi jako nikdy předtím.

Apple The Exchange TRX představuje novou úroveň maloobchodního zážitku, kde mohou zákazníci nejen nakupovat, ale také se inspirovat a učit. Prostor je navržen tak, aby podporoval kreativitu a inovace, a je vybaven nejnovějšími technologiemi a produkty Apple. Prodejna se nachází v centrálním atriu obchodního centra, které je propojeno s rozlehlým střešním parkem obklopujícím horní patro prodejny. Třírozměrná střecha z horizontálních skleněných panelů a stínících lamel snižuje dopad slunečních paprsků a centrální prosklený oculus přivádí denní světlo do interiéru.

Sochařské schodiště z křemene a skla spojuje tři úrovně, kde si zákazníci mohou prohlížet, učit se a nakupovat.

Uvnitř prodejny spojuje skulpturální schodiště z křemene a skla tři úrovně, kde mohou zákazníci objevovat, učit se a nakupovat. Fórum, které je domovem programů Today at Apple, se nachází na plovoucí plošině propojené s obchodním centrem, zatímco horní patro je přímo spojeno s okrajem parku, čímž přivádí denní světlo a zeleň do prodejny prostřednictvím kontinuální skleněné fasády.

Udržitelný design a špičkové služby

Jako všechny Apple prodejny, i Apple The Exchange TRX běží na 100% obnovitelné energii a je uhlíkově neutrální. Prodejna je navržena s vytříbenou paletou kvalitních materiálů, včetně přírodních kamenných stěn, leštěných nerezových sloupů, světlých terazzových podlah a dřevěných stropů. Návštěvníci jsou zváni k prozkoumání okolních vystavených stolů a ulic a k nákupu nových modelů iPad Air s čipem M2, řady iPhone 15 a nejnovějších modelů Apple Watch – prvních uhlíkově neutrálních produktů Apple.

Na burze Apple The Exchange TRX si zákazníci mohou prohlédnout všechny produkty Apple, od nejnovějších modelů iPadu až po řadu iPhone 15.

Apple Specialists se těší na spojení s místní komunitou prostřednictvím personalizovaného nastavení a podpory, přechodu na iOS a programu Apple Trade In, kde zákazníci mohou získat kredit na nový zařízení výměnou za své stávající.

Výhody pro studenty a rodiny

V rámci příprav na nový školní rok mohou studenti a rodiny ušetřit při nákupu Macu nebo iPadu s cenami pro vzdělávání dostupnými výhradně prostřednictvím Apple Retail. Způsobilí zákazníci mohou také využít nabídku pro univerzitní studenty, která trvá do 30. září, a získat AirPods při koupi způsobilého Macu nebo Apple Pencil při koupi způsobilého iPadu.

Snadné vyzvednutí a technická podpora

Apple The Exchange TRX nabízí také dedikovaný pult pro Apple Pickup, což zákazníkům usnadňuje objednávání online a vyzvednutí produktů v čase, který jim nejlépe vyhovuje. Pro hands-on technickou a hardwarovou podporu si zákazníci mohou zarezervovat schůzku u Genius Baru a získat pomoc od odborníků.

Otevření Apple The Exchange TRX v Kuala Lumpur představuje významný krok pro Apple, který tímto rozšiřuje svou globální přítomnost a nabízí malajsijským zákazníkům jedinečný prostor pro objevování a vytváření.