Loading...

Nejpopulárnější seriály a filmy v ČR na streamovacích platformách za minulý týden (19. - 25. srpna)

28.08.2024 07:40

Objevte, které seriály a filmy se staly nejoblíbenějšími v České republice na streamovacích platformách v týdnu od 19. do 25. srpna. Přinášíme vám přehled největších hitů, které si nesmíte nechat ujít!

Streamovací služby hrají stále větší roli v našich každodenních životech, a proto jsme pro vás připravili přehled těch nejpopulárnějších seriálů a filmů v České republice za týden od 19. do 25. srpna. Tento žebříček nám poskytl JustWatch, a zahrnuje tituly, které momentálně dominují českým obrazovkám. Pojďme se na ně podívat podrobněji.

TOP 10 seriálů

Přehled TOP 10 nejpopulárnějších seriálů v České republice za týden od 19. do 25. srpna podle sledovanosti na streamovacích službách. Seznam obsahuje hity jako 'Problém tří těles', 'Medvěd' a 'Umbrella Academy'.

  1. Problém tří těles
    Tento sci-fi seriál, který se odehrává na pozadí reálných vědeckých teorií, přitahuje pozornost fanoušků díky své komplexnosti a hlubokým filozofickým otázkám. Sleduje příběh lidské rasy, která čelí mimozemské invazi.

  2. Medvěd
    Komediálně-dramatický seriál zaměřený na život šéfkuchaře, který se vrací domů, aby převzal rodinný podnik. Tento seriál se rychle stal hitem díky svému jedinečnému humoru a lidským příběhům.

  3. Zelenáč (The Rookie)
    Akční kriminální drama sledující příběh nejstaršího nováčka v policejním sboru Los Angeles. Napínavé situace a osobní drama hlavního hrdiny udržují diváky v napětí.

  4. Wyatt Earp and the Cowboy War
    Westernový seriál, který přináší příběh o legendárním zákonodárci Wyattovi Earpovi a jeho boji proti nebezpečnému gangu kovbojů.

  5. Banda (The Boys)
    Tento akční seriál o antihrdinech, kteří se postaví proti superhrdinům zneužívajícím své schopnosti, přináší zcela nový pohled na svět plný superhrdinů.

  6. Fallout
    Adaptace populární videohry přináší post-apokalyptický svět plný nebezpečí, mutací a boje o přežití.

  7. Umbrella Academy
    Seriál, který kombinuje prvky superhrdinského žánru s rodinným dramatem. Skupina sourozenců s nadpřirozenými schopnostmi musí čelit nečekaným hrozbám a zároveň řešit své vlastní komplikované vztahy.

  8. Šéf (The Boss)
    Kriminální drama zaměřené na šéfa velké korporace, který se snaží udržet kontrolu nad svou firmou a životem, zatímco čelí osobním a profesním krizím.

  9. Futurama
    Kultovní animovaný seriál, který přináší příběhy z daleké budoucnosti s jedinečným humorem a satirickým pohledem na současnost.

  10. The Frog
    Psychologický thriller, který se točí kolem série záhadných událostí v malém městě, kde každý skrývá nějaké tajemství.

TOP 10 filmů

Seznam TOP 10 nejlepších filmů v České republice za týden od 19. do 25. srpna podle sledovanosti na streamovacích platformách. Hity zahrnují 'Království Planeta opic', 'John Wick: Kapitola 4' a 'Oppenheimer'.

  1. Království Planeta opic
    Pokračování epické ságy o vzestupu inteligentních opic, které si budují své vlastní království. Film nabízí hluboké otázky o lidskosti, civilizaci a evoluci.

  2. John Wick: Kapitola 4
    Akční hit, kde se John Wick vrací, aby se vypořádal se svými starými nepřáteli. Fanoušci akčního žánru ocení nespočet adrenalinových scén a brilantní choreografii.

  3. Operace Poštmistr
    Napínavý válečný thriller, který se zaměřuje na operaci vedenou za nepřátelskými liniemi během druhé světové války. Skvělá režie a herecké výkony dělají z tohoto filmu nezapomenutelný zážitek.

  4. Duna: Část druhá
    Pokračování epického sci-fi příběhu z planety Arrakis. Tento film přináší pokračování osudů hlavních postav a prohlubuje politické intriky a boje o moc.

  5. Bitva u Midway
    Historický válečný film o jedné z nejdůležitějších námořních bitev druhé světové války. Přesné zobrazení událostí a realistické bojové scény zaujmou každého milovníka historie.

  6. V hlavě (Inside Out)
    Animovaný film, který nás zavede do mysli mladé dívky a jejích emocí. Film je nejen zábavný, ale i dojemný a hluboký.

  7. Chudáčci (Poor Things)
    Satirická komedie, která nás provede příběhem lidí, kteří se ocitnou na dně společnosti. Film je plný černého humoru a nečekaných zvratů.

  8. Anatomie pádu
    Kriminální drama, které rozebírá soudní proces okolo záhadné smrti prominentního právníka. Každý detail má svou váhu a napětí roste s každou minutou.

  9. Jackpot!
    Komedie o skupině přátel, kteří vyhrají obrovský jackpot, ale brzy zjistí, že peníze mohou přinést více problémů než radosti.

  10. Oppenheimer
    Historický film o životě a práci J. Roberta Oppenheimera, vědce, který stál za vývojem atomové bomby. Film se zaměřuje na etické dilema a důsledky jeho práce.