Loading...

Apple Arcade přináší osm nových her: NBA 2K25 Arcade Edition, Balatro+ a další

06.09.2024 12:58

Apple Arcade přináší osm nových her včetně NBA 2K25 Arcade Edition a Balatro+, které rozšiřují nabídku her bez reklam a in-app nákupů pro celou rodinu.

Apple Arcade přináší osm nových her včetně NBA 2K25 Arcade Edition a Balatro+, které rozšiřují nabídku her bez reklam a in-app nákupů pro celou rodinu.

Apple Arcade pokračuje v rozšiřování své herní nabídky a přidává osm nových titulů, které obohatí stále rostoucí knihovnu s více než 200 hrami. Mezi novinkami jsou jak adrenalinové deck-building hry, tak i soutěžní sportovní tituly, které zaujmou hráče všech věkových kategorií. Apple Arcade, jako vždy bez reklam a bez in-app nákupů, opět nabízí zábavu pro celou rodinu.

Nové hry již dnes

Dnešním dnem přichází do Apple Arcade tři nové tituly, které přinášejí jedinečný herní zážitek pro různé typy hráčů. Ať už jste fanouškem sportu, strategie, nebo inovativních prostorových her, tyto nové přírůstky vás určitě zaujmou:

NFL Retro Bowl '25: První NFL licencovaná hra na Apple Arcade

NFL Retro Bowl '25 od New Star Games: První NFL licencovaná hra na Apple Arcade, spojující retro grafiku a moderní fotbalový zážitek.

NFL Retro Bowl '25 je první oficiálně licencovanou NFL hrou na Apple Arcade, což je významný milník pro fanoušky amerického fotbalu. Hra přináší retro grafiku s moderními herními mechanikami, což poskytuje autentický fotbalový zážitek přímo na mobilních zařízeních. Hráči mají možnost řídit vlastní tým NFL, spravovat strategie, rozhodovat o přestupech a vést svůj tým až k vítězství v Super Bowlu. Jedinečná kombinace retro vizuálů a moderního gameplaye činí hru atraktivní pro širokou škálu hráčů, od fotbalových nadšenců až po milovníky arkádových her.

Monster Train+: Strategická výprava do pekelných hlubin

Monster Train+ od Good Shepherd Entertainment: Strategická deck-building hra plná napínavých bitev a inovativní hratelnosti na více úrovních.

Monster Train+ je strategická deck-building hra, která si získala mnoho fanoušků díky svým inovativním mechanikám a zajímavému prostředí. Hráči musí bránit svůj vlak před pekelnými hordami nepřátel, přičemž musí správně kombinovat karty, strategicky rozmísťovat jednotky a využívat synergické efekty. Hra se vyznačuje dynamickými bitvami na více úrovních, kde každá chyba může být fatální. Monster Train+ zaručuje hodiny zábavy díky svým různorodým herním možnostem a rozsáhlému obsahu, který hráče neustále motivuje k objevování nových taktik a strategií.

Puzzle Sculpt: Prostorová hra pro Apple Vision Pro

Puzzle Sculpt od Schell Games: Kreativní prostorová hra pro Apple Vision Pro, která kombinuje logiku a trojrozměrné modelování.

Puzzle Sculpt je unikátní prostorová hra vytvořená speciálně pro Apple Vision Pro, která kombinuje kreativitu, logiku a trojrozměrné prostorové myšlení. Hráči se ocitnou v prostředí, kde mohou manipulovat objekty v prostoru, aby řešili složité hádanky a tvořili sochy. Hra využívá prostorových senzorů Apple Vision Pro a umožňuje hráčům doslova se ponořit do světa hádanek. Puzzle Sculpt je více než jen tradiční logická hra – je to kreativní platforma, která povzbuzuje hráče k prozkoumání vlastních schopností v prostorovém vnímání a designu.

Tyto tři tituly představují širokou škálu herních zážitků, které jsou nyní dostupné na Apple Arcade, a každá z nich nabízí něco jedinečného. Od sportu, přes strategii až po prostorovou kreativitu – hráči si mohou vybrat podle svých preferencí a vychutnat si zábavu bez reklam a in-app nákupů.

Co nás čeká

Apple Arcade se v následujících týdnech těší na příchod několika vysoce očekávaných herních titulů, které obohatí stávající knihovnu a nabídnou hráčům nové a vzrušující zážitky. Novinky přicházejí nejen pro fanoušky strategických her a sportů, ale i pro milovníky netradičních herních zážitků. Zde je přehled toho, co nás čeká v září a říjnu:

Balatro+: Deck-building senzace roku 2024

Balatro+ od LocalThunk a Playstack: Pokerem inspirovaná roguelike deck-building hra s jedinečnou kombinací strategií a retro-futuristickým vizuálem.

Jedním z nejočekávanějších titulů je Balatro+, hra, která si v roce 2024 získala obrovskou popularitu mezi fanoušky deck-building her. Tento hypnotizující roguelike přichází na Apple Arcade 26. září. Hráči se budou moci ponořit do světa pokerových kombinací a joker karet, přičemž cílem je sestavit ultimátní balíček, který jim pomůže překonat záludné výzvy. Tato hra je k dispozici na široké škále zařízení, včetně iPhonů, iPadů, Maců, Apple TV a dokonce i Apple Vision Pro. Díky své rozmanité herní mechanice a jedinečnému vizuálnímu stylu se Balatro+ stane neodmyslitelnou součástí knihovny každého předplatitele Apple Arcade.

NBA 2K25 Arcade Edition: Návrat legendární basketbalové série

NBA 2K25 Arcade Edition od 2K: Nejnovější mobilní basketbalový zážitek s herními režimy The Neighborhood a Greatest Mode.

Další velkou událostí bude 3. října návrat populární sportovní série s titulem NBA 2K25 Arcade Edition. Tento nový ročník přinese zcela nový herní režim The Neighborhood, který umožní hráčům objevovat interaktivní prostředí s indoor i outdoor streetball hřišti. Hráči si budou moci užít i klasický režim MyCAREER s vylepšenými funkcemi, stejně jako zcela nový Greatest Mode, ve kterém mohou oživit kariérní momenty svých oblíbených basketbalových hvězd. NBA 2K25 Arcade Edition slibuje ještě více možností pro fanoušky této dlouholeté série a přináší špičkový zážitek, jaký si mobilní hráči zaslouží.

Food Truck Pup+: Vytvořte si svou snovou kuchyň

Food Truck Pup+ od GAME START: Roztomilá kuchařská hra, kde s pejsky-šéfkuchaři budujete úspěšný food truck podnik.

Milovníci zvířat a kulinářských simulací se mohou těšit na Food Truck Pup+, roztomilou a zábavnou hru, ve které budete řídit vlastní food truck. Spolu s partou pejsků-šéfkuchařů budete připravovat lahodné palačinky a vytvářet své kulinářské impérium. Hra nabízí okouzlující pixelovou grafiku a rozmanité možnosti pro personalizaci obchodu, od designu až po výběr oblečení pro pejsky-šéfkuchaře. Vstupte do tohoto světa plného roztomilosti a zábavy od 3. října a vybudujte si svůj vlastní úspěšný podnik.

Furistas Cat Cafe+: Kočičí kavárna na míru

Furistas Cat Cafe+ od Runaway Play: Provozujte vlastní kočičí kavárnu a propojujte roztomilé kočky s ideálními pečovateli.

Furistas Cat Cafe+ je další roztomilý titul, který vyjde v říjnu a přinese milovníkům koček příležitost provozovat vlastní kavárnu plnou mazlivých chlupáčů. Hráči budou mít možnost spojovat kočky s ideálními pečovateli, rozvíjet jejich kavárnu a přizpůsobovat ji svým představám. Tento titul vás vtáhne svou relaxační atmosférou a možností přizpůsobení každého detailu vaší kavárny, ať už jde o interiér, nebo výběr koček.

Smash Hit+: Fyzika a destrukce v surrealistickém světě

Smash Hit+ od Mediocre AB: Poutavá hra plná destruktivní fyziky a surrealistických dimenzí, kde překonáváte překážky s přesností a silou.

Poslední, ale rozhodně ne nejméně důležitou hrou v říjnové nabídce je Smash Hit+. Tato hra je známá svou unikátní mechanikou destruktivní fyziky a působivými vizuálními efekty. Hráči se vydávají na cestu surrealistickými dimenzemi, kde překonávají různé překážky a s každým úderem doslova rozbíjejí svět kolem sebe. Díky 50 unikátním místnostem a 11 grafickým stylům je Smash Hit+ jednou z nejvíce podmanivých her, které přinášejí hluboký audiovizuální zážitek. Hráči si mohou vychutnat tuto hru plnou výzev od 3. října.

V nadcházejících týdnech tedy na hráče Apple Arcade čekají nová dobrodružství, která pokryjí široké spektrum herních zájmů. Bez ohledu na to, zda hledáte strategii, sport nebo kreativní hry, nové tituly nabízejí hodiny zábavy pro všechny hráče.

Nejnovější tituly podrobně

Balatro+: Pokerový deck-building zážitek

Balatro+ je hypnoticky fascinující roguelike deck-building hra inspirovaná pokerem. Vyvinul ji sólo vývojář LocalThunk a vydavatel Playstack. Hráči kombinují pokerové karty s joker kartami, z nichž každá má své unikátní schopnosti, aby vytvořili různorodé synergie a balíčky. Cílem je nasbírat dostatek žetonů na poražení záludných protivníků. Při cestě za vítězstvím objevují bonusové karty a skryté balíčky. Hra se odehrává v psychedelickém světě s retro-futuristickým synthwave soundtrackem, který vytváří atmosféru nezapomenutelného herního zážitku.

NBA 2K25 Arcade Edition: The Neighborhood na mobilu

NBA 2K25 Arcade Edition přináší zcela nový herní zážitek s režimem The Neighborhood, který debutuje na mobilních zařízeních. Hráči mohou soupeřit s přáteli přes Game Center, účastnit se tří na tři zápasů a plnit vedlejší úkoly. Nové aktualizace režimů MyCAREER a The Association umožňují ještě hlubší ponoření do kariérního postupu. Hra nabízí také upravený režim Greatest Mode, kde mohou hráči znovu prožít ikonické momenty z kariéry slavných basketbalistů. Prozkoumání indoor a outdoor streetballových hřišť dodává hře unikátní dynamiku.

Food Truck Pup+: Rozjeďte podnik s pejsky-šéfkuchaři

Ve hře Food Truck Pup+ si hráči mohou postavit vlastní podnik na výrobu palačinek a spolupracovat s roztomilými pejsky-šéfkuchaři. Hra láká na pestré pixelové grafické zpracování a nabízí hráčům možnost navrhnout si vlastní obchody, vybírat stylové outfity a najímat další pejsky jako pomocníky. Tato feel-good hra je ideální volbou pro ty, kdo hledají zábavnou a nenáročnou herní zkušenost.

Furistas Cat Cafe+: Vytvořte dokonalou kočičí kavárnu

Furistas Cat Cafe+ je srdceryvná simulace, kde hráči provozují svou vlastní kočičí kavárnu. Každá kočka má svou osobnost a jedinečné vlastnosti, díky čemuž je propojení správné kočky s ideálním zákazníkem klíčové pro úspěch. Hra nabízí plně přizpůsobitelné kavárny, kde hráči mohou uplatnit svou kreativitu a vytvořit prostředí, které bude vítat hosty i jejich čtyřnohé společníky. Každá interakce s virtuálními kočkami přináší radost a zábavu.

Smash Hit+: Synchronizace zvuku a destruktivní fyziky

Ve hře Smash Hit+ hráči cestují surrealistickými dimenzemi, kde musejí překonávat překážky pomocí destruktivní fyziky. Hra nabízí 50 unikátních místností a 11 různých grafických stylů, které dohromady vytvářejí vizuálně podmanivý zážitek. Hráči jsou vybízeni k preciznímu zaměření a soustředění, aby postupně zdolali výzvy a užívali si plnou synchronizaci herních prvků se zvukem.

Očekávané aktualizace stávajících her

Kromě přidání zcela nových her Apple Arcade přináší hráčům i významné aktualizace jejich oblíbených titulů, které obohatí herní zážitek o nové příběhy, postavy a herní režimy. Hráči se mohou těšit na čerstvý obsah v následujících hrách:

Wylde Flowers: Nová aktualizace Magical Creatures

Wylde Flowers od Studio Drydock: Kouzelná simulace farmářského života plná magie, tajemství a okouzlujících postav.

Hra Wylde Flowers obdrží velkou aktualizaci Magical Creatures, která přináší nový příběh a úkoly. Hráči se vydají na dobrodružství s cílem obnovit starý maják ve městě Fairhaven a zároveň odhalí tajemství magických tvorů, kteří v oblasti žijí. Tato aktualizace slibuje nové výzvy, záhady a způsoby, jak rozšířit farmářský život o kouzelnické prvky, což obohatí celkový herní zážitek.

Sonic Dream Team: Výzva Tails Challenge a režim Jukebox

Sonic Dream Team od SEGA HARDlight: Dynamická plošinovka plná rychlosti a nových výzev s ikonickými postavami ze světa Sonica.

Fanoušci Sonica se mohou těšit na novou aktualizaci pro Sonic Dream Team, která vyjde 12. září. Aktualizace přináší výzvu Tails Challenge, kde hráči budou muset překonat nové překážky a mise. Po splnění výzvy získají přístup k 16 novým schopnostem, jako jsou stomp a air slice. Kromě toho aktualizace obsahuje nový Jukebox režim, který umožní hráčům odemykat a sbírat hudební stopy ze světa Sonic, což přináší nostalgický prvek pro fanoušky této ikonické herní série.

Outlanders 2: Second Nature: Nová postava Jelena a zimní výzvy

Outlanders 2: Second Nature od Pomelo Games: Strategická budovatelská hra, kde vedete komunitu v drsných zimních podmínkách a objevujete nové příběhy a zdroje.

Dne 17. září bude dostupná aktualizace pro Outlanders 2: Second Nature, která představí novou postavu Jelenu, vůdkyni malé vesnice v zasněžených zimních horách. Aktualizace přináší nové úrovně s novými budovami a zdroji, které hráči mohou využít k přežití v drsných zimních podmínkách. Tento nový obsah umožní hráčům prozkoumat další úroveň strategie při vedení své komunity a rozšiřování vesnice.

Hello Kitty Island Adventure: Nové prostředí City Town

Hello Kitty Island Adventure od Sunblink a Sanrio: Roztomilé dobrodružství na ostrově přátelství, kde můžete objevovat, tvořit a setkávat se s ikonickými postavami Hello Kitty.

Aktualizace pro Hello Kitty Island Adventure dorazí 18. září a přinese nové prostředí City Town na nově objeveném ostrově. Hráči budou moci prozkoumat nová místa, setkat se s novými postavami a odhalit skrytá dobrodružství v tomto rozšířeném světě Hello Kitty. Tato aktualizace nabízí svěží obsah pro fanoušky Hello Kitty, kteří mohou očekávat ještě více rozkošných interakcí s oblíbenými postavami a novými možnostmi, jak si užít čas na ostrově přátelství.

Tyto aktualizace nejenže vylepší stávající hry, ale přinesou nové výzvy, příběhy a postavy, které zajistí, že hráči budou mít důvod se k těmto oblíbeným titulům stále vracet.

Ceny a dostupnost

Apple Arcade je k dispozici za cenu 6,99 USD měsíčně s měsíční bezplatnou zkušební verzí. Uživatelé, kteří si zakoupí nový iPhone, iPad, Mac nebo Apple TV, získají tři měsíce Apple Arcade zdarma. Apple Arcade je také součástí Apple One, který nabízí individuální, rodinné i prémiové plány. Jedno předplatné Apple Arcade poskytuje neomezený přístup až pro šest členů rodiny.

Hry jsou kompatibilní s iPhone, iPad, Mac, Apple TV a Apple Vision Pro, přičemž dostupnost jednotlivých titulů závisí na kompatibilitě hardwaru a softwaru.