Loading...

Apple představil iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max – Revoluce v mobilním výkonu a umělé inteligenci

09.09.2024 20:55

iPhone 16 Pro a Pro Max: Neuvěřitelný výkon, pokročilá umělá inteligence a revoluční fotoaparát v elegantním designu s dlouhou výdrží baterie

iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max, poháněné čipem A18 Pro a integrovanou Apple Intelligence, přinášejí větší displeje, revoluční ovládání fotoaparátu, inovativní funkce pro foto a audio, a výrazně prodlouženou výdrž baterie.

Dnešní doba technologických inovací přináší další průlomovou novinku od společnosti Apple. Na scénu přichází nové modely iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max, které představují špičku v oblasti mobilních technologií. Díky čipu A18 Pro a integraci Apple Intelligence tyto modely nastavují nové standardy v oblasti výkonu, bezpečnosti a kreativních funkcí, a to vše s ohledem na uživatelskou zkušenost i ochranu soukromí.

iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max budou k dispozici ve čtyřech atraktivních provedeních: černý titan, přírodní titan, bílý titan a pouštní titan.

Nejvýkonnější iPhone všech dob

Nové iPhony 16 Pro a 16 Pro Max jsou poháněny nejnovějším čipem A18 Pro, který přináší ohromující výpočetní sílu. Díky 16jádrovému neuronovému enginu a 6jádrovému GPU se jedná o nejrychlejší iPhone, který kdy Apple vytvořil. Tento čip je postaven na technologii druhé generace 3nm procesorů a umožňuje dosáhnout vyšší efektivity a nižší spotřeby energie. Pro uživatele to znamená lepší výkon nejen v každodenních úkolech, ale i při náročném hraní her nebo zpracování 4K videí.

iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max jsou vybaveny 48MP Fusion fotoaparátem, 48MP ultraširokoúhlým fotoaparátem a 5x teleobjektivem, který je nyní dostupný na obou modelech.

Herní nadšenci ocení pokročilé grafické schopnosti díky až 2x rychlejšímu hardwarově akcelerovanému ray tracingu. Nový herní režim v systému iOS 18 navíc umožňuje plynulejší zážitek ze hry, včetně vyšší odezvy sluchátek a herních ovladačů.

Revoluční fotoaparát pro kreativní profesionály

iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max přinášejí výrazná vylepšení i v oblasti fotografování a videa. Nový 48MP Fusion fotoaparát s rychlejším quad-pixel senzorem umožňuje natáčení videí ve 4K120 fps s Dolby Vision – což je nejvyšší kombinace rozlišení a snímkové frekvence, jakou kdy iPhone nabídl. Fotoaparát rovněž podporuje ProRAW a HEIF fotografie ve 48 MP, což zajišťuje profesionální kvalitu fotografií i při běžném použití.

Výkonný fotoaparát na iPhonu 16 Pro a iPhonu 16 Pro Max zachytí úchvatné fotografie a videa ve špičkové kvalitě.

Novinkou je také Camera Control, který umožňuje rychlé a intuitivní ovládání pokročilého fotoaparátového systému. Tento prvek bude dále aktualizován a otevře cestu k vizuální inteligenci, která dokáže rozpoznat objekty nebo místa na základě fotografie a rychle nabídnout například otevírací dobu restaurace nebo identifikovat plemeno psa.

Funkce Camera Control umožní vizuální inteligenci rychleji rozpoznávat objekty a místa v okolí uživatele než kdy dříve. Zároveň bude sloužit jako brána k nástrojům třetích stran se specifickými znalostmi, jako je ChatGPT a vyhledávání Google.

Apple Intelligence – osobní umělá inteligence pro každého

S iPhone 16 přichází Apple Intelligence, což je systém generativních modelů, které přizpůsobují jazyk, obrázky a další akce podle osobního kontextu uživatele. Díky tomu může telefon pomoci například při tvorbě a úpravě textů, analýze e-mailů nebo zjednodušování každodenních úkolů. Současně však zachovává vysokou úroveň ochrany soukromí, protože data jsou zpracovávána prostřednictvím Private Cloud Compute.

Apple Intelligence umožňuje Siri porozumět složitějším příkazům a zapamatovat si kontext mezi jednotlivými dotazy. Siri může například pomoci s vyhledáním fotografie a následnou úpravou v aplikaci Darkroom.

Nové akční schopnosti Siri umožní fotografům požádat Siri, aby vyhledala konkrétní snímek v jejich knihovně fotografií a následně na něj aplikovala úpravy v aplikaci Darkroom.

Velké displeje a elegantní design

iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max mají nově větší displeje o velikosti 6,3 a 6,9 palce. Tyto Super Retina XDR displeje s podporou ProMotion technologie a Always-On režimu přinášejí neuvěřitelný vizuální zážitek. Ochranu poskytuje pokročilý Ceramic Shield, který je dvakrát odolnější než jakékoliv sklo na současném trhu.

Výdrž baterie na nové úrovni

Díky vylepšené architektuře a nové správě napájení přinášejí tyto modely výrazné zlepšení v oblasti výdrže baterie. iPhone 16 Pro Max má dokonce nejdelší výdrž baterie, jakou kdy iPhone nabízel. To je velkou výhodou pro uživatele, kteří vyžadují vysoký výkon a dlouhou životnost telefonu.

Příslušenství pro nový iPhone 16 Pro a Pro Max

Pro nový iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max nabízíme širokou škálu příslušenství, které nejen ochrání váš telefon, ale zároveň zdůrazní jeho eleganci a funkčnost. Naše ochranná pouzdra jsou navržena tak, aby dokonale seděla na nový iPhone, a zahrnují:

  • Kryty s MagSafe, které zaručují snadné připojení a bezpečné uchycení,
  • Ochranná skla s pokročilou ochranou proti poškrábání,
  • Bezdrátové nabíječky MagSafe pro rychlé a efektivní nabíjení,
  • FineWoven Wallets s podporou MagSafe, které nejen chrání, ale i esteticky ladí k telefonu.

Nabízíme i personalizovaná pouzdra na zakázku, která přidají vašemu telefonu styl a ochranu. Navštivte náš e-shop a vyberte si z naší nabídky příslušenství pro nový iPhone 16!

Závěrem

Nový iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max představují největší pokrok ve výkonu, designu a kreativních možnostech. Díky integraci Apple Intelligence a novému čipu A18 Pro jsou tyto telefony připraveny uspokojit jak běžné uživatele, tak i náročné profesionály. Nenechte si ujít tuto revoluční novinku a zajistěte si svůj nový iPhone spolu s příslušenstvím ještě dnes!

Pokud máte jakékoli otázky ohledně produktů nebo příslušenství, neváhejte nás kontaktovat!